OHYESOHYES

I WISH I WAS: RICH HIPPIE

Publicerad 2015-01-16 18:01:00 i WISHFUL THINKING,

 
 
FLARED. Paris Hilton bar en gång en T-shirt med texten "Stop being poor" och det är den känslan jag vill att ni försöker anamma, flickor, när ni trär era nätta spiror i ovanstående utsvängda bad boy (-s? Vi talar ju de facto jeans vilket calls for plural, men... Jumpsuit är ju singular och... God knows - jag slutar. Jag signar ut. Mode och grammatik är en olöslig ekvation och därför har ni mig som högklackad ledsagare. Ni kan tacka mig senare, girls). Handla löjligt överprisad rotfruktsjuice och sörpla vid en poolkant någonstans, samtidigt som ni låtsas att ni låtsas sjalen är vintage. We all know it's not. We all know it's Valentino. We all know that vad en utfattig fashionista hittar i stans so called vintage-högar inte lever upp till samma gröna magi som Net a Porter erbjuder alla dygnets vakna (och sovande - det är ju trots allt en webbsida och bör därför rimligtvis vara mycket generös med sina öppettider) timmar. Men det är ju inte det som är poängen, och det vet ju ni också. Det är känslan
 
Med andra ord: När snöflingorna känns lite onödigt intima slår vi en rapid signal till vår privata chaufför, som serverar kolsyrat vatten och masserar våra fötter eftersom Jimmie Choos helt enkelt aldrig kommer att vara bekväma. Säg sayonara, vita vintervidder och konichiwa till sommar, solsken och sång iförd ovanstående!
 
Virkad bikini: Färgsprakande hantverk som slår din nuvarande baklädesgarderob med häpnad, från Finds.
Sjal: Tänkt att användas som hårband eftersom... Ja, eftersom hårdband och Valentino är precis den kombination som skulle, om alla fick ta del av den, göra världen till en avsevärt mycket trevligare plats. 
Jumpsuit: Damer och herrar, tillåt mig att ödmjukt presentera: Den perfekta jumpsuiten i jeans med utsvängda ben. Man skulle kunna tro att kandidaterna var få i denna way mytomspunna tävling, men då skulle man vara mycket fel ute. Detta, kära ni, är perfektion. Från jeansgudarna vi alla bör tillägna våra sista ord - MiH Jeans.
Halsband: Ni bara "Men GUD, det där passar ju helt perfekt till bikinin! Hon har verkligen ett öga för saker och ting!" Först: Ja. Självklart. Men. De kommer från Finds, båda två - vilket skulle (men inte nödväntigtvis behöver) kunna förklara saken. 
Skor: Sommarens hippaste wedges i alla fall innan de hippaste märkena sopat mattan med stackars Robert Clergerie och han måste spendera juli på rehab på Rhodos eller något för att ens våga titta åt en lädersula igen. Det är så sorgligt det där, men - det är en hård bransch, chiquitas. Stay cool.
 
Ciao!
 

Kommentarer

Postat av: Emma Grann Fotografi

Publicerad 2015-01-17 01:02:17

Snyggt! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda Brådhe

Om hur svårt det blir, ju mer man lär sig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela