The tiger's Black Milk
Jag känner mig fasligt trött på bikinis och i sommar känner jag att det är mer än dags att inviga baddräkten. Och inte vilken som helst, chicas. Ska det vara påklätt måste det åtminstone prydas av en tiger - som jag alltid brukar säga.

The new striped apple of my eye kommer från tjusiga Black Milk och kan bli precis hur hipp som helst på mitt något mer solbrända jag när jag räddar halvdrunknade dudes från vattenbrynet i bästa Baywatch-anda i sommar. Och annat hippt som liksom kommer naturligt när man sportar baddräkt.Så, flickor - put your best foot forward och drapera dig i tredimensionella (jo - really) skelett eller kattmönster härifrån, så ses vi på en strand nära dig. Om tre-fyra månader, eller något ditåt.Ciao!

Mixtape: Where the yellow grass grows knee-highDagen till ära föreslår jag att ni drömmer er bort till solkysst gräs och hetluft. Jag tänker göra det motsatta, men det kan ju ingen av oss hjälpa.

När jag kommer hem tycker jag att vi säljer vårt dyraste par remsandaletter och åker till en varm plats ihop. Vi kan bada i dammiga pooler varje dag, läsa tummade deckare och dricka whisky till frukost. Jag tror att vi skulle få en fantastisk semester. Håller ni inte med?

Ciao!

Come be my bag-ladySom om vi egentligen inte behöver någonting som rymmer mer än ett kreditkort och en valnöt (on a good day). Små väskor är en hyllning till alla optimistiskt lagda människor som bär barbent och pälskappa samtidigt, och inte har med sig ombytesskor trots att de ska gå hela vägen hem mitt i natten. Och precis sådana vill vi ju faktiskt vara allihopa eftersom dessa hippa personer inte sällan är helt smashing, för att inte tala om välklädda.

Så. Medan vi funderar på vilket par av våra högsta wedges vi tar på oss ikväll, och lovar oss själva att dansa till långt efter midnatt och ha fasligt roligt hela tiden (trots att vi fryser som attan) - låt oss prata väskor. Små väskor in perticular. Stora pluspoäng för om de också har dragsko. See by Chloe gör det, Missoni gör det, och Meredith Wendel gör det way bra.

Vad gäller Lanvin's Den Lilla Sjöjungfrun-inspirerade darling saknar den möjligen snörning men väger upp sin short-coming genom att, ni vet... Se ut som en smaragdgrön snäcka.

Klock-wise från Lanvins snäcka: Fransprytt från Meredith Wendel, See by Chloes korallröda bad boy, plommon-brunt med inslag av fuchsia (mais oui, färgen är très obestämbar) från Newbark och chica Missoni-ränder (en personlig favorit).

Ciao!
RSS 2.0