JAG VILL VARA ATP ATELIER

SLEEK. För piffiga personer med milslånga ben, luftiga kaftaner, flerfärgade handsmycken och hemvävda Panama-hattar kommer de kanske hippaste slanka sandaletterna någon av er kommer att stöta på. När jag svirar runt på solvarma stenar i stan och på landet, tänker jag att det är nästan livsviktigt att jag gör det i ovanstående svarta läder-babes.
 
Från ATP Atelier, den lilla butiken som verkar ha precis allt. Jag vill vara ATP Atelier. Verkligen.
 
Hur som helst kostar de 1900 kronor vilket kanske är i grövsta laget - om man inte har en trés impeccable stil och spenderar slantarna beyond noggrant. Vilket ni alla naturligtvis gör. 
 
Ciao!

PLAYMATE

 
TUNE IN. Jag har bestämt mig för att köpa en gitarr, och tvinga P att lära mig spela Moonriver and på den. Därefter ska jag uppträda iförd badhanduk på brandstegen, med längtan i blicken och fashionabelt markerade ögonbryn. Av någon anledning har jag nämligen aldrig lärt mig att spela ett instrument ordentligt. Jag tog pianolektioner i något halvhjärtat försök att sälla mig till den musikaliska delen av populationen, men det enda jag minns är de första tonerna av "Nu grönskar det". Lyckligtvis ser hela låten ungefär likadan ut, vilket ju ändå är positivt i den meningen. 
 
Det lutar åt en svart sötnos, som tydligen ska både se bra ut och låta förträffligt. Vad mer kan man önska? Precis!

Nåväl, låt oss börja onsdagen med lite Audrey. Enjoy!
 
 
Ciao!

HIDE IN THE GREY

 
GREYISH. Drömmen är ju denna godess i ljusgrått drömmaterial från piffiga Herr Mauritz. Perfekt att slänga över axlarna samtidigt som man trés avslappnat viftar med svallet på en stenbro i den parisiska solnedgången. Stora slag, lös passform och luddig textur är precis allt jag kan önska mig.
 
Hur har ni det? Lever ni, trots ohipp iskyla och gråväder? Jag räknar dagarna till Rivieran och London, och det borde ni också göra.
 
Ciao!
RSS 2.0