Queen Dello Closet


Tigrar på golvet är hemskt vackert, om än rätt makabert.


Min nästa kuvertväska ska också ha mina initialer ingraverade.


Min och Annas enda likhet är kristallkronorna i garderoben. Jag kan leva länge på det, om jag känner mig själv rätt.


Smyckebonanza à la Russo.

HOME. Om jag fick välja en garderob i hela världen att ta över skulle valet falla på coola Anna Dello Russos. Precis där skattkammare möter famrors vind och Net-à-Portèrs dyrare avdelningar hittar man detta leopardklädda mekka för varje modejournalist tillika hobbyfashionist. Jag vill ha... Allt, tror jag.


Gotisk maskerad känns himla fint.


Oui - jag tar vilken som av dem.


Kattdjur verkar vara inredningsfavoriten.

Fast, dears - när man har allt, falnar kanske intresset då? Är inte hela nöjet till stor del att komma på nya lösningar för att efterlikna den där görsnygga Acne-kappan eller Missoni-klänningen med hjälp av en urtvättad H&M-trasa? Missförstå mig rätt, jag skulle då aldrig säga nej till en garderob som Annas, men, kära ni - inte kan den utveckla kreativiteten precis?


Provokativt religiöst... Och så en art deco-klacksko på det.


Ormar en masse.


En del premiärfoton lär ju coola Dello Russo ha samlat på sig under åren.


Capen kan du skicka hit på studs, Anna. Jag lovar att älska den som min egen.

Okej. Det är dödligt fint. Och jag är dödligt stressad, men, pumpkins - imorgon står världens mest efterlängtade semester för dörren. Jag kickar igång den med Halloween-galej iförd svart pageperuk. Frågan (som snälla J så trevligt uppmärksammade idag) är vad jag faktiskt ska föreställa, men - hey, det löser sig.

Nu - bedtime. Dröm ljuva drömmar om garderober lika stora som Drottningholms Slott, darlings.

Ciao!

Give it up for the cashmere mafia


B var just helt läskigt filmstjärnegallant.Jag agerade mafia-wife och bar svart damhatt - som snygga F la beslag på straight away, förståeligt nog.


Alla vet att den italienska maffian dansar allra bäst.

MAFIA. Tusiken, jag är fantastiskt trött och vill helst av allt bara snabbspola tiden fram tills fredag, Halloween och semester. Oh, well.

Jag bjuder på en trevlig återblick på en annan way underbar maskerad, hemma hos snygga M (som numera befinner sig i Paris). Temat för kvällen var maffia och efter en hel del pokerspelande, dansande och mimande till passande sångtexter var succén ett faktum. Maffiaboss - någonting för fredag, möjligen?

Nu, dears, rusar jag. Laters!

Ciao!

The most remarkable masqueradeMASQUED. Hello, darlings! Idag springer jag på piffiga söndagsmiddagar och plockar fånigt lättförtjänta vuxenpoäng. Smashing.

However, jag har ju redan pratat om Vogues alldeles fantastiskt skruvade 90-årsjubileum en gång, men jag kan bara inte låta resten av bildbonanzan passera obemärkt - av två anledningar.

Dels för att de är très fantastiska och dels eftersom jag på fredag ska slå klackarna i taket hemma hos J. I sann Halloween-anda är utklädnad ett måste. Jag vill helst av allt dra på mig coola Anna dello Russos hippa krigshjälm, men... Nja, till och med jag har mina gränser. Så - inspiration är grejen!Ett Spiderman-nät i sann Tyra Banks-anda vore kanske en idé? Eller jättegenomskinligt à la Natalia Vodianova? Eller en tjusigt schackrutig kroppstrumpa? Underbar vid bad hair-days, kära ni. Oh, well.

Detta, dears, tål att tänkas på. När Vogue fyller hundra tänker jag för övrigt vara där. Punkt.

Ciao!
RSS 2.0