//Bata says bon voyage//


So long, darlings.


Mina nya vinterfavoriter kommer från Bata.


Konjakfärgat foder och mörkgrå fårull känns hur piffigt som helst.


VACATION.
Dears, nu sticker jag mot alperna för att lapa sol i toppstugor om dagarna och slå klackarna i taket kvällstid. Ett hemskt trevligt gäng följer med och jag är så hemskt glad för det. Vi ska hippt nog fira att det är sportlov och att vi snart är très myndiga hela bunten.

Om drygt två timmar kliver jag upp för att säga adjöken till iskall asfalt och bongiorno till nypistat. Hur tjusigt, då?

Dator, å andra sidan, är det knappast tal om. Jag återkommer på lördag nästa vecka. Stay tuned, kära ni.

Ciao!

//Just searching for some shade//


Chockrosa färgbonanza på piffigt urinånarvis.


Tre gånger trés tjusigt.


Något i den här stilen letar jag efter, förstår ni.


CATCHER. För några helger sedan slog jag klackarna i taket hos J's snygga polare A, som förutom en urtjusig birma även hade pyntat sitt bohag med en fantastiskt hipp drömfångare. Sedan dess har jag varit, well... En aning obsessed.

Drömfångarna ovan kommer härifrån.

Lagom indian-catchy med hippie-vibbar känns som någonting för mig. Om inte annat lär jag sova som en prinsessa. Tjusigt värre.

Ciao!


//New York Polish Department//


Fyra gånger fancy.


Trevligt illrött med det minst lika hippa namnet Pure Torture från China Glaze.Ibland får de fönsterplats.


POLISH. Jag har mycket svårt att leva utan nagellack, förstår ni. Det kan tolkas som en lättare överdrift och det är det naturligtvis också, men, hey - ni är med på innebörden. I vår lackar jag mina fingertoppar allt som oftast i fyra favoritkulörer.

Mörkt skalbaggsgrönt: Denna piffiga lilla flaska vann jag på en julmarknad för ungefär hur länge sedan som helst. Hur tjusigt som helst och en fantastisk rip-off på Chanels Black Pearl. Nummer 416A från Wet n' Wild.

Skimrande svart: Helsvart är ju hemskt hippt eftersom det går till det mesta. Min favorit från Claire's skimrar i silvergrått för att pigga upp kalaset en aning.

Gräll mörkorange: Mitt bästa vardagslack är trevligt oranget och sitter som berget, tjusigt nog. Från China Glaze och på mina naglar i detta nu. Nummer 237.

Lerbeige: När vinternätterna var som allra mörkast penslade jag mina fingrar med leriga toner signerade Scratch Nails. Lär vara en av mina asbolut mest använda nagellack och heter passande nog Dusty Mocca. Fantastiskt träffande och en klar invistering, kära ni.

Nu ska jag dyka ned i min klarröda trolley för att packa färdigt. Hur bra?

Ciao!
RSS 2.0