Happy birtday Guadeloupe

how to make gifs
Hurra för mig, snygga ni.


B-DAY GIRL. Dears. Idag fyller jag 18 piffiga år! Därför blir bloggen en aning lidande idag, kära ni.

Oh, well. Önska mig lycka till. Nu? Jag ska svida om till födelsedagsdress och fira i dagarna tre. Eller så.

Ciao!

'Cause you guys are pretty new


Coola Columbine har haffat stans hippaste lackskor.


LAQUER. För övrigt, darlings. Titta vad jag spottade här - H&M's très fantastiska höstpjucks. Jag har ju pratat om dem förut, hörrni.

Nu finns de chict nog i butik. Vi ses i en affär nära dig.

Ciao!

Tuesday's grey and Wednesday too

DAY LONG. Godkväll, dears. Idag har vi sprungit runt halva stan, ställt till med fantastisk frukost, ätit lunch på vårat très nya favoritställe, beställt hemskt trevlig spagghetti vongole-middag på Le Grimaldi, och... Well, ni fattar.

09:00. Penrich-frukost på vårt tjusiga boulangerie. Jag fick äran att handla bröd. Lyckliga jag.11:00. Strandhäng kändes helrätt när solen stod som absolut högst på himlen.12:30. Fasligt hipp tofu-sallad till lunch. Jag gillar det skarpt. 14:00. Vi firade en hemskt lyckad resa med vattenmelon-Mojitos. Smashing.
17:00. Jag ville shoppa way piffig second hand men underbara Madmosielle hade toppenstängt.19:00. Vi vägde upp vårat minor backstep med middag på Le Grimaldi.E beställde råbiff och trots min eminenta pasta blev jag aningen avundsjuk, eftersom Le Grimaldi's råbiff är bland det finaste som finns.Imorgon stoppar jag ned mitt pick och pack i en svart läderväska och flyger hem. Dock, kära ni, fyller jag 18 piffiga år i ungefär samma veva, så jag antar att jag överlever. Right.

Ciao!

RSS 2.0