Keep your filthy paws off my silky draws




Aloha, flickor. Jag har så mycket att göra just nu att det nästan är löjligt. Det mesta är helt och hållet fantastiskt, som att jag ska hålla ställningarna på ett välgörenhetsevent på nattklubben Laroy nästa fredag (mer om det senare, ni måste komma allihop) - men mycket är så överdimensionerat stort att jag blir till en liten pöl på golvet.

However. Enough self-pity, dears. Keep calm and drink... Tea (see - säg nu inte att jag inte förespråkar en hälsosam livsstil). Nu säger vi godnatt för att imorgon dra på oss våra hippaste manchesterbyxor och slå världen med hänpnad. Innebär det att ni vill flasha era intimare delar in style of ovan, så lovar jag att stå bakom er till etthundra procent. Man har inte roligare än man gör sig.

Ciao!

My desktop brings all the boys to the yard












Röda baseboll-vibbar, piffigt skotskrutiga kjolar och meteoritfall pryder mitt skrivbord at the moment. Det är simply rätt så stökigt bland mina mappar, men jag kan bara inte hjälpa det. Så fort jag hittar någonting tjusigt så bara måste jag spara det och efter hand bildas hippa högar fulla av fantastiska fotografier. Mycket inspirerande. Hemskt opraktiskt.

Nåja. What's a girl to do?

Ciao!

We need to make books cool again


Högst upp på min önskelista just nu? Årets hippaste kvällslektyr sigerad Olympia Le-Tan. Jag vill slå glitterklackarna i taket med Shakespeare under armen i vår. Skänker en tjusig aura av jag-kom-just-från-bibblan-sexyness. Dra på de hornbågade glasögonen och packa skrivblocket. Låt oss bli intellektuella.

Jag hoppas att ni har haft en très fantastisk helg, girls. Och inte tog med en obildad bad boy hem. Lyssna bara på John Waters.



Ciao!




RSS 2.0