MY NEW YEARS RESOLUTIONS

 
A PROMISE BROKEN. Nyårslöften - en trés underbar härva av lögner som kommer att få oss alla att må oproportionerligt dåligt någonstans i mitten av februari. Eller, vem försöker jag lura? Januari, menar jag såklart. Men det finns ändå något härligt med de skimrande, bevingade ord som lämnar våra läppstiftskletiga läppar och susar upp mot världsrymden för att rulla med ögonen åt oss när vi försöker komma ihåg dem allihop dagen därpå. Det handlar ändå mindre om vad man faktiskt lyckas med, än om vad man hoppas på att – och ärligt tror att man kan – lyckas med (meditera fyra gånger per vecka, leva på fisk och grönsaker, sluta köpa glittriga toppar hos kedjorna och så vidare). Som jag alltid brukar säga: Aim for the stars and you will reach for the sky. 
 
I år kommer jag att viska mina löften från ett flygplan någonstans över typ Himalaya, eller något. Romantiskt, eller hur? 
 
Here we go:
 
1. Vara kreativ. Och lära mig spela Moon River på gitarr.


2.
Äta mer vitaminer. 
 
3. Träna. 
 
4. Åka på en surfing trip.
 
 
5. Göra en Olaplex-behandling.
 
6. Visa tacksamhet och kärlek i vardagen.
 
7. Bo i Barcelona en månad med min kille. Ay caramba, darlings.
 
 
8. Besöka filmfestivalen i Cannes.
 
9. Bli bättre på att planera min tid och skapa rutiner.
 
 
Vad har du för nyårslöften? Lycka till med dem och döm inte dig själv för hårt. Kom ihåg att hälften av alla dina framgångar beror på tur, och detsamma gäller för alla andras.
 
So long!

NYÅRSKLÄNNING I SISTA MINUTEN?

Klänning: Bubbleroom. Hårsnodd: Sephora. Highlighter: Nars (Copacabana).
 
LAST MINUTE. No worries. Nyårsstassen i år är lika enkel som den är briljant. Om jag var du skulle jag välja ett säkert kort: Silverglitter, djup rygg, tajt och kortkort. Simple as that.
 
Highlighta tills du knappt känner igen dig själv för att glöda ikapp med fyrverkerierna och svira upp svallet i en knut. 
 
Klänningen hittar du HÄR (de har riktiga butiker också) för trehundra riksdaler. Ett tvättäkta nyårsfynd värt att skåla i bubbel, dansa på en bardisk och kyssa en främling för.
 
Happy festivities och stay safe! Vi ses nästa år.
 
Nu ska jag skåla i Broc N' Roll HÄR innan boarding.
 
Ciao!

STRANDLOOKEN 2016: SEXY STRAPPY SASSY

 
 
Baddräkt: Nasty Gal. Pins: Zara. Skor: Mango.
 
 
 
Bikini: Nasty Gal. Jacka: Okänt. Skor: Mango.
 
 
Ryggsäck: Zara. Bikini: Nasty Gal.
 
SWIM YOU LATER. Imorgon vid den här tiden sitter jag troligtvis ihopklämd mellan två för mig okända sovande italienare med varsitt skrikande adoptivbarn i famnen, bläddrandes i brittiska Vogue samtidigt som jag funderar på om den sista slatten té är värd att sörpla i sig eftersom eventuella toalettbesök kommer att kräva flytt av nämnda italienare – ett uppdrag som antagligen gör törsten outhärdlig. Vad vet jag, men en sak är säker: Jag kommer att sitta på ett plan och piloten kommer att ratta (har flygplan ratt? Svar: Nej. Alla som svarade rätt får förtur på NK-rean. Hälsa från mig) mot Thailand. Salta bad, vita stränder, färgglada drinkar och kakaobruna ben står på min att uppleva-lista för dagarna mellan den 31:a december och 8:e januari. Om jag behöver det? Mer än ni kan ana. Jag är inte gjord för krispiga klimat. Jag behöver luftfuktighet. Alla som öppnar fönstren på kvällen är för mig främmande varelser med en värdegrund som skiljer sig från min på otroligt många - viktiga - punkter. Hemmet ska vara varmt. Världen ska vara varm. Man ska kunna sova stark naked och helst svettas en aning ändå. Täcken? Bah - sådant är för nybörjare.
 
Vad kan jag säga? Jag borde fötts närmre ekvatorn.
 
I vilket fall: Eftersom jag antar att ni allihop ska till Mauritius och inte kommer hem förrän i mars (inte det? Då får ni sporta bikinin på den lokala simhallen, helt enkelt. Man har inte roligare än man gör sig) är det ju en sak ni verkligen behöver: Senaste strandmodet. Jag har såklart ordnat det åt er. Ni kan tacka mig när jag kommer hem igen med en tårta eller något. Utan frukt, jag hatar frukt som är inklapslad i gelé. Ni vet vad jag menar.
 
En sak är viktig att ta med sig inför vårens och sommarens strandmode är: Strappy. Straps. Strappy swimsuits. Strappy everything. Se ovan för way talande exempel. Matcha sexighetsdrottningsstrapp-hotnessen (ja, det är ett ord) med några få avslappnade, välvalda statement-accessoarer för en strandlook som man inte skojar bort.
 
Slip-onsen från Mango är på rea HÄR och eftersom vi la alla våra pengar på den där Mauritius-biljetten och därmed skippar Guccis variant rekommenderar jag starkt att klicka hem ett par. Pronto.
 
Ciao!
RSS 2.0