HOME OF THE WEEK

 
BRONZE. Mais non - jag ska inte tillbringa min vecka läppjandes rosa lemonad eller liknande på soffan i ovanstående lägenhet. Däremot har jag, helt utan skrupler, bestämt mig för att - eftersom jag springer på så mycket way fabulösa saker som jag vill visa för er - utse veckans hippaste hem en gång i veckan.
 
Det blir väl helt underbart roligt med en twist av sockersöt citron och allt det där som ni bara älskar? Man kan ju inte vara som precis alla andra men inte heller för egen så... Well - detta blir ju ett smashing mellanting.
 
Veckans piffiga våning står tjusiga Petra för. Jag skulle mer än gärna ta hem Tom Dixon-lampan och text-sötnosen på väggen. Och, helt riktigt - resten också. Det är helt enkelt lag på att applådera för inte alltför spatiösa lägenheter med attityd. 
 
Och, en sak till: Glöm inte att torka bort dreglet ur mungiporna när ni har tittat färdigt, flickor.
 
Ciao!

SHINING, SHIMMERING, SPLENDID

 
BALLERINA. Jag vet, det är inte ens så att jag låtsas lämna de leopardmönstrade gummistövlarna hemma. Men, hey - drömmar är som alla vet faktiskt bara nyttigt. Och när jag, i mars, strosar på Promenade des Anglais iförd ovanstående under kommer jag att tänka på er. Jag kommer att tänka på er, spilla polkaglass på klänningen, kisa mot solstrålarna, le mot främlingar i fullkomlig sommarrusighet och känna mig beyond guldskimrande i mina fantastiska flats. Som ju... Ja, inte de facto är flats, men ser ut som flats vilket genererar i det något obestämbara uttrycket legs for days. Om detta i sin tur beror på att sagda ben är flera dagar långa, eller någonting annat ungefär lika löjligt, kan ni ju kontemplera kring OM ni känner er manade.
 
Jag, för min del, har bättre saker för mig.
 
Nåväl, tjusiga Zaras ravishing realisationshyllor är the place to go om ni vill glittra ikapp med mig när de första vårstrålarna smeker våra iskalla spiror.
 
Ciao!

SUNDAY STROLL


 
SIDEWALKS. Ingenting, chiquitas, är så uppfriskande som en söndagspromenad. Kroka arm med närmsta välklädda person, ringla sjalen om halsen och spatsera mot nya äventyr. Alla vet att gårdagens äventyr bäst utvärderas (och gårdagens misstag fortast glöms bort) under stadspromenader i februarisolen.
 
It's a must, take it from me.
 
Sluta upp att vara en sur en, häng med ut i naturen. Och avsluta med crossianter och valfritt flytande tillbehör.
 
Ciao!
RSS 2.0