AFTER THE RAIN

 
Livet är så udda, så annorlunda och så olikt sig självt.
 
Imorgon flyger vi till Wien. Vi ses när jag kommer hem, eller möjligen innan dess.
 
Glöm inte bort hur mycket ni tycker om varandra, färskpressad apelsinjuice och ljudet av isbitars knäppande i vattenkaraffen.
 
Bonne nuit!

THE BARE NECESSETIES

 
Det finns få saker som gör så mycket för ett badrum som en fransk caféstol i klarrött och en antik silverbricka. Detsamma gäller för de noggrant utvalda sötnosar som pryder tidigarenämnda bricka om ni tänker er att ni är badrummet och Celebration-skrubben är café-stolen. Om ni förstår vad jag menar.
 
När vintertröttheten når nya höjder och vit skjorta känns mycket långt bort, och inte bara för att den framhäver ett lättmjölkstonat dekolletage - utan för att de benvita knapparna är topp tunnor omöjliga att urskilja och knäppa i den dimbleka slöja som är du i slutet av januari. Oh, flickor - det är inte lätt. Men låt oss kämpa tillsammans, väldoftande under bortskrubbade hudlager och trés utvilade, tills sommarsäsongen tar oss med på nya äventyr.
 
Här är mina favoriter för att hålla glåmigheten på badrumsmattan:
 
Bodylotion: Goodbye dry från Ralph Lauren.
Boduscrub: Celebration signerad Kin. En välbehövlig firma-fest för dina hårt arbetande hudceller.
Tvål: Dolce Vivere. Okej. Den här är med bara för att den är snygg och doftar beyond fabulöst - av blå iris och morgondagg, närmre bestämt. Vilket inte alls är klyschigt eftersom allt är okej så längre det kommer från Italien.
Doftljus: Crisp Champagne från Voluspa.
Essence-sticks: Spices from the East från Rituals. Jo, du behöver visst sådana här i ditt hem. Jättemycket.
Ansiktsmask: Thai Chi Masques från Herborist. Älskar denna. Jo, verkligen. Vill gifta mig och skaffa små lockiga barnbarnsbarn (för att indikera på hur längre vår relation kommer att hålla) med denna tudelade guldklimp i mossgrönt.
 
Ciao!

FLICKOR, LÅT OSS...

...Åka hit:
 
 
...Klä oss såhär:
 
 
...Och ägna oss åt bara det här:
 
 
Then it's a date! Vi ses på flygplatsen med våra initialprydda Louis Vuitton Keepall-väskor i den ena handen och tjusigt sällskap i den andra.
 
Safe travels!
RSS 2.0