The one who invented heels...


Just it med nude-insida...


Smashing dragkedja...


Och fabulös klackhöjd!


...ALL MEN owe him a lot. Hur ursnygga var inte dessa godingar från H&M? Det fick bli dagens impulsköp, helt enkelt. Jag älskar dragkedjans placering, den öppna tån och... De piffigt nude-färgade detaljerna. 399 kronor får man lägga ut för kalaset.

I helgen slår jag dessa klackar i taket, dears! Gärna tillsammans med en kort, långärmad och ganska så ljus klänning, stay-ups och supersvall. Och så nya röda favvo-clutchen på det, men den tar vi vid ett senare tillfälle. Hur bra?

Ciao!

The daily in red


Gråsvart Stockholmshimmel livades upp med...


Min röda favorit!


Hey, darlings. Som ni såg imorse är, precis, knästrumporna på dagen till ära, och yes, jag gillar det. Piffiga tygpåsen från Blog Awards får agera extrautrymme för diverse tjusigt såsom way too tunga skolböcker eller kolliegeblock, hur bra? Storleken är super, toppen, VR, och aningen roligare än de sedvanliga pappkassarna.

Nej, snyggingar, nu ska jag springa vidare för kinesisk middag med bästa E och O. Imorgon står yoga på schemat. Gallant värre, hörrni.

Ciao!

The daily stripe'em totes now


Nya favvosjalen åkte på...


Tillsammans med urtjusiga
Blog Awards-påsen...


Och gamla Tiger-tischan som jag inte har använt sedan, well, senast jag bloggade.

Godkväll, darlings. Är det någon kvar här? Jag betvivlar det, men hey, vad kan jag begära efter en helt bloggfri sommar? However, vet ni vad? Jag har saknat er som tusan och nu njuter jag av varje sekund. Det känns beyond smashing, ska ni veta.

Nu ska jag hinna med både en tripp in till stan för att byta lite kläder och hänga med snygga T. Vi gillar det!

T-shirt: Min gamla garderobsfavorit får åter se dagens ljus, Tiger.
Sjal: Nya älsklingen från Complement, 149 kronor.
Väska: Åh, den gamla slagdängan. Miu Miu.
Jeans: Världens bästa svarta signerade Dr Denim, dears.
Knästrumpor: Let's anpassa oss, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Med piffigt varma smalben blir det lite lättare att komma upp på morgonen, förstår ni.
Skor: Nu är jag inne på jodphurs, dessa kommer från Footlight. Now that's something.

Ciao!
RSS 2.0