F's for Fashion week's most essential


Perfektion i läderform från Céline. Ägaren heter Harley Viera-Newton och är DJ. Bara en sådan sak.Högklackade Louobotins samsas med iPads.


BAGS. Åh. Jag är helt upp över öronen förölskad i hypen som uppstår kring modeveckorna. Plötsligt är allt fashion-weekifierat och det är rätt tjusigt om man tänker efter.

Så. När man kryssar mellan visningar fylls väskan naturally därefter. iPads trängs med högklackade ombyten, Smyth's-block och piffiga shades. Hippa The Coveteur har tillsammans med Vogue gjort en djupdykning i några hemskt chica vardagsbagage och jag vill ha precis allt. Om inte annat en flott anteckningsbok och ett reptilmönstrat passfodral.

Ciao!Beige-tonat och reptilmönstrat.Smashing accessoarbad.

Let me play among the stars


Piffigt klädmyller.


Titta, kära ni, så tjusigt.


Ett kollage med charmiga isbjörnar och en och annan ponny känns way hippt.


Årets mest habegärliga skor trär jag gärna på mina fötter så fort snön smält bort, dears.


LOOK. Det kanske absolut tjusigaste på hela nätet just nu är Pradas fantastiska Fantasy Lookbook. Hemskt fantasifullt och alldeles bedårande photoshoppat. Nytt och très uppfriskande, tycker jag.

Jag vill också bär helorange dräkt och lackskor med stråsula idag, kära ni.

I brist på annat drömmer jag mig bort på deras officiella hemsida en liten stund. So long.

Ciao!

Maybe it's because I'm a Londoner


Way flotta rutor känns hur smashing som helst.Vinterengelskt hos, naturally, Burberry.


Rödaste rött och årets charmigaste basker.


Duvblått är ju en himla fin färg, när allt kommer omkring.


LONDON. Åh, dears, det är något visst med Burberry Prorsums A/W11-visning. Plötsligt är jag liksom inte alls sugen på att exponera mina spiror för way tropisk sol. Jag vill julshoppa i ett snötäckt och très tjusigt London iförd duvblå satinkappa och basker snöleopardmönster. Och fasligt gigantisk väska att stoppa mina mjuka hanskar i.

Jag skulle sprungit på Selfridges dagarna i ända och druckit kaffe och spanat ut över staden och känt mig hippt dekadent och hemskt brittisk.

Oh, well.

Ciao!
RSS 2.0