HAPPY HOUSING

 
 
 
 
 
MÉNAGE À TROIS. Det finns tre saker som står allra högst på min inrednings-önskelista denna kvalmligt molniga junisöndag. Läs och lär:
 
- Stora, runda, liksom cylinderformade lampor.
 
- Raka linjer som andas Don Drapers avskalade, maskulina och Manhattan-tuffa sextiotalskontor.
 
- Gigantiska tavlor. Enorma. Groteska. Från golv till tak, ska det vara.
 
Check, check, och check! I alla fall i mitt huvud... Nu ska jag bara finkamma Barnebys för att lägga tassarna på toppenfynden från precis rätt tidsepok innan jag bjuder er allihop på whiskey on the rocks i den beige-grå salongen.
 
 
Glad söndag, chiquitas.
 
Laters!

INTO THE GREAT WIDE OPEN

 
 
 
 
Baddräkt: Trelika Swimwear.
 
FRESHLY SQUEEZED. Så. Om man får badkläder gratis är det kotym att blogga om dem - det är sedan gammalt. Dessutom är jag way redo för sommaren med ett nytt take på den annars aningen uttjatade eyelinern, som naturligtvis ska matcha oceanen, himlen och påsarna du får under ögonen efter åtminstone två veckors ivrig förtäring av gin smaksatt med chili och koriander. Innan du trollat bort dem med din Touche Éclat, naturligtvis. 
 
Vad händer annars? Jag har precis spenderat en vecka på Sardinien. För det är sådant man gör för att ha någonstans att lufta sina sommarklänningar och bära genomskinliga toppar mitt på dagen. Nej, jag skojade bara; det gör jag såklart i alla fall. Men att dessutom snitta två vongole om dagen under brännande medelhavssol är mer än nog för att jag ska kalla det en trés lyckad semester.
 
På tisdag tar jag mitt pick och pack till Portugal, och på torsdag fyller jag 23. Ingen ålder på en häst, som någon utan god smak skulle uttrycka sig. Jag för min del håller mig till concealer, värmeskyddande spray vid föning och i alla fall en önskan om att yoga ut mina synder tre gånger i veckan, och håller tummarna för att jag snart som regel slipper legga på krogen.
 
So long!
RSS 2.0