Back in patterned bags

Medan vi sprang gata up och gata ned i Zanzibar hann jag svira iväg och plocka på mig denna mönstrade bad boy, som jazzar upp vilken outfit som helst. Mönstret får alla rätt av mig, och eftersom jag alltid kommer att ha en soft spot för mocka slog det gnistor om oss två så fort jag äntrade butiken. Vid tidpunkten fyllde strandlektyr, solglasögon och förfriskningar min nya polare, så - for your eyes only presenterar jag innehållet i min way afrikanska strandväska.

Idag trängs skinnhandskarna med halstabletter och återfuktande handkräm. Kom inte och säg att livet ovanför ekvatorn inte är glamoröst, flickor.

Ciao!

The grass is green and the girls are pretty

Bang, girls. Jag är hemma. Och jag har hunnit med att skaffa en så underbar och total-tacky henna-tatuering, en ny hair-do och ett par svarta manchesterbyxor. Jag är med andra ord way redo för ett nytt år.

Nu tycker jag att vi alla tar ett très djupt andetag, lägger handen på hjärtat och lagom hederligt lovar oss själva att inte svimma av pre New Years-stress. Inte för att jag inte kommer att gå igenom någon form av personlighetskris om jag inte hittar en passande klänning snart, men ändå.

Det löser sig. Lyssna bara på Leonardo.Ciao!

Mixtape: Get into the ball-game

RSS 2.0