E IS FOR EE CREAM

 
GLOW IN THE DARK. Oui, jag lever. Men bara nästan. För att pigga upp mig har jag bestämt att januari ska gå i skönhetsprodukternas förlovade tecken, eftersom glow är det mesta jag vill ha just nu och det absolut sista som kommer naturligt. Glow är kinesiska för min hud. Den vet inte hur man gör. Så jag har införskaffat hjälpmedel. Glow på tub, närmre bestämt - eller i alla fall kändes det så när jag hoppfullt baddade mina käkben (som sig bör - ni vet väl att det är där man ska pröva foundations? Eller, well - det kanske var på halsen. Men, hey, close enough) med magiskt material från en glashylla med en prislapp jag ändå kände var överkomlig. För när vi pratar glow vet man att man kan betala nästan vad som helst om det fungerar. Nästan, märk väl. 
 
However - jag tror på EE-creams i sammanhanget. Ju längre bak i alfapetet desto mer verksamt. Common knowledge. Så mitt senaste tillskott till skönhetsgarderoben är alltså Estée Lauders très fabulösa EE-cream, som kommer att sparka mina foundations ur fågelboet som är min necessär och förhoppningsvis ge min hud all den lyster jag tycker att den förtjänar. Hallå - jag peelar typ dagligen. Och micellärvatten-baddar (å andra sidan - vem gör inte nuförtiden?). Och... Ja, jag tänker i alla fall mycket på min hud och ger den mycket kärlek. Men stekta sparvar i form av perfekta äppelkinder kommer inte flygande, i alla fall inte utan minst en EE-cream i badrumsskåpet. Det är min devis, och det är one to live by.
 
På köpet fick jag: Ett mini-läppstift i perfekt parisienne-röd som jag ska ha när jag och Philip åker till Paris i mars (jag vet - hur perfekt? Tack, Kick's - och SAS Ungdom - för att ni uppfyller mina drömmar) och läser den här boken invid Seine. Ett prov som tjejen i kassan pumpade ned i en way praktisk liten provburk (be alltid om prover. Alltid. Alla gör det. I alla fall alla med något bakom sina skimrande, serumåterfuktade pannben), på serumet med stort S: Estée Lauder Advanced Night Repair, som tar min serumoskuld och förhoppningsvis förklarar what the fuzz is all about. Inte så illa, om ni frågar mig. Och, ja - det gör ni ju.
 
Jag återkommer naturligtvis med utförliga recensioner. Stay tuned.
 
Ciao!

STABILIZING

 
GO LOW. För varma, lata dagar vid poolkanten och sena nätter på stranden är sköna skor ett måste. Jag skruvar upp (eller ned, det beror på vem du frågar) trendfaktorn på ön med mina Birkenstocks.
 
Ciao!

POOLSIDE ESSENTIALS

 
NEEDS.
 
- Färgglatt handpartaj i sann klassisk med en twist-anda. Dessutom är julen inte riktigt över än, och tomterött går ändå aldrig ur tiden.
- Kokosnöt.
- SPF 30.
 
Check, check och check.
 
So long!
RSS 2.0