And I'm out of controlUrsnygg i gult från härliga Izaac Mizahi.

BACK. Snyggingar, solen är tillbaka och jag med den, typ. Väldigt mycket samtidigt nu bara, snart är det ju sommarlov, darlings. Ungefär såhär jäkla superhärligt ska det bli, piffigt nog. Idag har jag och bästa Flora och snygga Hanna sprungit Stockholm runt, eller, jag sprang gata upp och gata ned innan snyggingarna, efter några smärre missförstånd, mötte upp mig. Smashing, snyggon.

Mindre smashing är att jag är way out of swimsuit. Eller, nästan galet way out of swimsuit. Crazy virriga jag lämnade ju kvar världens bästa Victoria Secret-bikini i Miami förra året, och ja, jag har fortfarande ångest. Ovanstående skulle å andra sidan inte sitta fel...

Nu - girls night out. Vi hörs, ciao!

Veckorevyn goes ego inspiration


Vi satt i solen på bästa Depå.


Läget i solen är oslagbart!

MISSED. Men, snyggingar, jag har ju helt glömt bort att berätta att jag och snygga Hanna sprang på VR-event häromdagen. På härliga Ambassadeur på Kungsgatan serverades det smoothies en masse bland trevliga bloggerskor. Utanför sken å andra sidan solen, så jag och hippa Hanna svirade vidare med två goodie-bags, efter varsin manikyr, till beyond bästa Depå i Birgerjarlspassagen.

Stans godaste mango-/myntasmoothies med hälsoshots serveras här och läget är oslagbart på eftermiddagen. Gå dit, snyggingar, för nu väntar skola och yoga i regnet för min del.

Ciao!

Friday's the sunny one


Stockholm när det är som allra bäst - i solskenet...


Now that's pretty smashing, ellerhur?

HELLO. Såhär har jag spenderat merparten av dagen tillsammans med min bästa HP, sun en masse, kan man ju också säga. Ikväll firar vi bästa L på Hard Rock Café, men innan dess bör jag hinna slänga upp en dagens outfit, läsa igenom diverse papper, lacka tånaglarna och duscha. Well, önska mig lycka till och njut av solen, darlings.

Ciao!
RSS 2.0