Come kitty-catLET'S DO THE LEOPARD. Mary-Kate, you do no wrong. Just nu dreglar jag mitt tangentbort genomvått över denna fantastiska raring, som lär jazza upp vilken trist novemberdag som helst.

Jag ska leta leopardkappa second hand, tänkte jag. Och jag ska hitta någonting liknande, för annars vet jag inte vad jag gör. Hatt borde för övrigt införas i var fashionabel flickas vardagsgarderob. Min Panama-polare gör sig sådär halvtjusigt till vinterkappa, men ändå. Note to self - skaffa ny, piffigt hatt för kyligare säsonger (inte för att jag faktiskt tänkte stanna kvar i denna iskalla stad längre än jag måste - det vill säga tiden det tar för säg... Adrian Grenier att inse att jag kan flytta in hemma hos honom och lapa sol hela dagarna, eller så).

För övrigt? Åh, idag har jag skakat rumpa till way pimpade latino-rytmer tillsammans med en spanjorska på speed. Salsa-aerobics hette det och är inte alls så last season som det låter. Jag tänker packa mina dansvänligaste pjucks nästa tisdag också, och varje tisdag framöver tills min rumpa blir fabulous.

Ciao!


Soul food
Wishful thinkingBUSY SIDEWALKS. Girls, jag fixade det inte. Och jag visste det ju. Att jag skulle sakna er för mycket. Så tills vidare är det öppet här igen, och jag lovar att uppdatera så fort den way hippa inspirations-andan faller på, och när jag inte är upptagen med att dricka färgglada drinkar eller panikskriva meterlånga essäer efter midnatt.

However måste första advent firas med en önskelista, och ovanstående dör jag lite för. Förslagsvis skramlar ni allihop och postar mig mus-flatsen redan i nästa vecka. Jag skulle bli lycklig.

Bok: Modelegend mellan pifiga pärmar. Att dyka ned i istället för att ta sig ut i vinterkylan, till exempel. Jag ska studera den mycket noggrant och lära mig allt som Carine tycker att man borde lärt sig för länge sedan.

Herrskor:
Slippers i sammet. Jag måste verkligen ha. Löjligt coola. Härifrån.

Hatt:
På den afrikanska stäppen tänkte jag se très fashionabel ut medan jag klappar på elefanter och solar mig kolabrun under de våghalsiga utflykerna. Då behövs en tjusig hatt, och om jag inte misstar mig helt borde denna från Etro göra susen.

Hårolja:
Varenda människa har tipsat mig om detta inglasade underverk. Plus att det i princip räknas som medicin för håret, och medicin vill man knappast snåla med. Således - ska införskaffa snarast för att inom kort uppnå maximal svall-faktor.

Läppstift:
Illrosa från Chanel. Mitt förra försvann på en flygplats (så världsvant, inte sant?) och jag saknar det fortfarande.

Flats:
Mitt hjärta slår en disco-rytm så fort dessa gnagare gör sig påminda. Jag har klämt och klämt och klämt och klappat och trånat i fyrå år nu. På riktigt. Det börjar bli dags, tror jag bestämt.


Kära tomten... Well, you get the point. Helst mus-ballerinorna. Annars vad som helst. Och glöm inte att jag befinner mig nedanför ekvatorn på dopparedagen. Kan vara värt att notera, så att paketen dyker upp i tid och sådär.

Ciao!
RSS 2.0