OHYESOHYES

Come kitty-cat

Publicerad 2011-11-29 23:01:11 i MUSTHAVES,



LET'S DO THE LEOPARD. Mary-Kate, you do no wrong. Just nu dreglar jag mitt tangentbort genomvått över denna fantastiska raring, som lär jazza upp vilken trist novemberdag som helst.

Jag ska leta leopardkappa second hand, tänkte jag. Och jag ska hitta någonting liknande, för annars vet jag inte vad jag gör. Hatt borde för övrigt införas i var fashionabel flickas vardagsgarderob. Min Panama-polare gör sig sådär halvtjusigt till vinterkappa, men ändå. Note to self - skaffa ny, piffigt hatt för kyligare säsonger (inte för att jag faktiskt tänkte stanna kvar i denna iskalla stad längre än jag måste - det vill säga tiden det tar för säg... Adrian Grenier att inse att jag kan flytta in hemma hos honom och lapa sol hela dagarna, eller så).

För övrigt? Åh, idag har jag skakat rumpa till way pimpade latino-rytmer tillsammans med en spanjorska på speed. Salsa-aerobics hette det och är inte alls så last season som det låter. Jag tänker packa mina dansvänligaste pjucks nästa tisdag också, och varje tisdag framöver tills min rumpa blir fabulous.

Ciao!

Om

Min profilbild

Mathilda Brådhe

Om hur svårt det blir, ju mer man lär sig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela