WIDE EYED WANDERER

 
RAMPLING ROCKS. Idag låter vi oss inspireras av alltid lika löjligt chica bombshell-skådespelerskan Charlotte Rampling, och ber en tyst bön om att vi ska vakna och se ut som hon gör imorgon.
 
Skämt åsido. Vi är fabulous som vi är, naturligtvis. Men jag vill också ha sådär tjusigt trötta ögon, tack.
 
Fixar ni det åt mig?
 
Och i övrigt - visst är det någonting som bara osar Blake Lively?
 
Oh, gosh. Nu sover vi. För stans godaste laxpudding (om hipsters försöker se ut som våra morföräldrar, är soyabönor naturligtvis också helt passé som matval. Husmanskost är det nya svarta), besök MomNybrogatan.
 
För stans chicaste stickade halsvärmare (som inte finns online men har ett spänne mitt på och... Ja, jag ska leta reda på en bild åt er så fort jag inte har annat för mig) - besök märket som numera har uppnått total trendstatus även hos fashion-experterna (undertecknad icke inräknad av skäl vi väljar att inte gå in på ikväll), och som på typ ett år gick från att vara någon typ av Odd Molly-spinoff till att vilja vara ACNE och nästan lyckas. Jag pratar självfallet om Hunky Dory. Och Anna Selezneva (modellen, alltså) - Vogue undrar vad det var som hände.
 
Men tveklöst ett beyond toppenval. I wish them my best, och allt det där.
 
Ciao!

VIVE LA VANS

 
CHECK MATE. Mitt senaste span är naturligtvis världens hippaste skatersneakers. Medan Stockholmsregnet duggade tätt och jag lyssnade till way ljuva toner på Spotify rusade någon förbi iklädd just ovanstående killer-skodon. 
 
Världen? Åh - den stannade för en sekund, och allt blev - liksom... Svartrutigt. Jag förstår inte alls vad det berodde på, chicas.
 
Resten av stassen (en aning too punk-grunge för att jag skulle ha fastnat för det. Hellång skinnrock är bara... Så svårt) hoppar jag över utan större förbehåll, men schackrutiga VAN'S står at the moment högst upp på min shoppinglista.
 
Jag kan bara känna det hända.
 
Och för alla er som norpade Hermès-samarbetet - så roligt för er. Jisses. Verkligen.
 
Applådera er själva.
 
Eller hoppa från en bro.
 
Ciao!
 
PS: Och för alla oss som har insett att ingenting (inte ens om det har vit, platt sula och ser streetstyle-tjusigt ut) går upp mot ett par nudefärgade heels i mocka - ja, ni får lägga torgvantarna på Jimmy Choo's Agnes-klackar istället.

 
Rent teoretiskt borde vi ha användning för båda. Det vore naturligtvis en invistering i din framtida höstgarderob, och tillsammans med ett par robusta höst-boots ungefär de enda raringarna du kommer att behöva för resten av dtt liv. Ungefär.

APPEARING COMPLEX


BE LEGENDARY. GIRLS! Tiden bara springer iväg. Vill ni se mig in action sportande mina brand new gympaskor från Nike (med fantastisk retrokänsla som osar långfärdspjäxa på ett fashionabelt sätt - ni ska få se dem as soon as possible) föreslår jag att ni håller er i stan imorgon, där jag troligtvis kommer att strosa omkring med snygga R.
 
I annat fall tycker jag att ni ska njuta av den sista höstsolen så ses vi snart igen, så fort jag har fått ordning på mina rutiner (efter att ha spenderat två månader i totally hippt hjärndöd tillvaro där typ tuggandet av en frasig crossiant har förbrukat mest energi - och orsakat otroligt komplicerade processer i min kropp - är det beyond svårt att hinna med allt). Jag lovar att jobba på det, flickor.
 
Until then - prove real.
 
Ciao!
RSS 2.0