WHERE THE WILD THINGS ARE

 
 

1, 2, 3: Surfing is boring, don't try it. Nej, jag bara skojade. Jag har absolut ingen aning, men jag tycker att det verkar way fantastiskt och om inte tågbiljetterna till Biarritz kostar Miu Miu-skjorta tänker jag dra med mig mitt kommande sällskap på surfaräventyr dit. Hey, waves - watch out.
 
4, 5: Planet Earth episode 7, som handlar om öppna slätter. Det som ni ser är buffalohjordar on the move. Några stycken bara.
 
Ciao!

BOOTS FOR BABES, BABES IN BOOTS

IT'S SHOE-TIME. Jag kan säga såhär mycket: Hittar du inte dina höstboots bland dessa åtta bad boys föreslår jag tygskor ända in i december, för du kommer med största sannolikt aldrig att bli nöjd. Och bäst av allt? The prices are so sweet they'll give you a toothache.
 
Jag har, för att våra stackars fötter ska slippa kuska vintern runt i hemskt höga klackskor som förpestar våra nylagda pedikyrlack och rent allmänt bara är obekväma, spanat in mina höstfavoriter och jag råder er att köpa åtminstone et av paren för att slippa drabbas av klädmässig panik när första höstregnet nuddar asfalten.
 
För min del lutar det åt något sådan, ti alla fall. Svart - eftersom jag aldrig köper svart och alltid önskar att jag var en sådan som gjorde det. Lagom mycket spännen, lagom spännande detaljer och maskulina undertoner och allt det där som får oss att falla baklänges av ren kärlek till bidgetkedjor som gör vad som förväntas av dem.
 
Ärligt talat - man vill ju bara kyssa Zaras designer-team. Jag menar det. Jag vill ta hem dem till mig och bjuda på kaffe och kakor och klappa dem som små kattungar, för de gör mitt liv så way tjusigt. Topshops designer-team kan (med anledning av biker-bootsen i mitten av bilden nedan, som ser ut som om den där Balenciaga-skinnjackan som jag dreglat över i år och dagar hade fått ett barn genom kloning eller något) få vara med också. Och få sju sorters småkakor och låna mina parfymer och så kan vi borsta håret på varann, och prata perfekt klackhöjd på vardagspjucks.
 
Kom inte och säg att det inte skulle vara trevligt.
 
 
Nåväl - detta om detta. Bara KÖP ett av dessa par och tänk på mig när ni översköljs av komplimanger vart ni än går. Om ni undrar vilka jag tänker satsa på så kan jag säga att jag måste ha bootsen högst upp till höger, med spännet, eftersom de är för Erin Wasson för att lämna i butiken. Jag kommer antagligen att önska mig de Balenciaga-liknande sötnosarna i mitten av nedre bilden också, men få slut på tålamod och köpa dem själv fastän jag inte borde.
 
Slutligen komer jag att så fort jag känner att jag trots andra utgifter har klirr i kassan (och alltså redan invisterat i båda tidigarenämnda) att slå till på glittergummistövlarna. Man bara måste, ibland - chiquitas. Man bara måste.
 
Övre bilden, från vänster (allt från Zara Shoes): 679 kr, 1495 kr, 1119 kr och 1199 kr.
Undre bilden, från vänster (allt från Topshop): 95 pund, 90 pund, 78 pund och 25 pund.
 
Ciao!

ROCKIN' ALL OVER THE WORLD


 
 


LAST DAYS OF SUMMER. HEY NERDS! Vad händer hos er? Här skiner solen precis som vanligt och jag dricker grönt té dagtid och Sex On the Beach nattetid precis som vanligt. Jag badar, solar mig kaffebrun och bränner mig på kokheta klippor precis som vanligt. L och O åkte hem idag och vi har haft en très underbar vecka. Dock blir dessa tre - aningen pixliga men i sanning knäppta med kärlek - föreviganden för tillfället min enda dokumentation av våra äventyr, eftersom min kamerasladd anländer först på söndag.
 
Nu planerar jag att ta långa promenader med way smashing semestermusik i öronen och tankarna långt, långt borta.
 
Jag hoppas att ni nästlar er in på privata modevisningar, kommer ihåg att ta med er era leopardmönstrade paraplyer eftersom det sannolikt regnar samt tänker på mig när ni skakar alla skak- och icke skakvänliga kroppsdelar i takt (eller i otakt - it's optional) under till exempel stängningen av alla klubbar som bara håller hov sommartid.
 
Vi hörs snart, flickor.
 
Och - jo: På bilderna ser vi mina nya favoritsandaler från Topway,  en beyond välsmakande drink som vi kalasade på vid Nice hippaste strandhäng - Hi Beach, samt smycken som är lånade av L och helt fräckt medtagna hit. Jag har ingen aning om var de kommer ifrån, men jag gillar kombon skarpt och har alltid haft en soft spot för turkos.
 
Ciao!
RSS 2.0