HAPPY GRUNGE WEEKEND

 
VACATION MODE. Jag tycker att ni borde åka på en grunge-weekend till en plats där solen skiner och ni kan cykla tandem med bara axlar och blinka indignerat till förbipasserande lastbilschaufförer. Ta med alla era väninnor, packa lågklackade läderpumps, blockmönstrade skor, illa knutna Converse och likadana plommonstop till hela gruppen.
 
Flanera längst med gatorna i långa silverkappor, lipa åt folk ni inte känner och låt underkjolarna synas hela tiden.
 
Tro mig, det är precis vad ni behöver. Bon voyage!
 
Ciao!

SPOTTED: DOTS FOR DAYS

 
MÖNSTERELEV. Fiskben, nät, prickar, rutor och ränder - strumpbyxe-säsongen är här och ingen ät gladare än jag, girls. I höst blir vi nämligen mönsterelever. Pigga upp en helsvart party-outfit med harlequinmönstrade ben eller slå kostymnissarna med häpnad och rocka prickiga spiror på dagtid. Tillsammans med kavaj och skräddade shorts är du redo att räkna siffror i timmar. Och, psst - här gäller inte go hard or go home, turligt nog. Du kommer undan med att låta ett par fiskbensmönstrade anklar skymta mellan jazzbyxorna och bootsen. 
 
Stjärnbestrött för sena vinternätter: Calzedonia, 169 kr. Spot on som passar lika bra vid skrivbordet som på whisky sour-hour: Calzedonia, 169 kr. Lättmatchade fiskben: H&M, 79.90 kr.
 
Jag sportar svart och nude-randiga redan på tjejmiddagen ikväll, tillsammans med mörk minikjol och gårdagens haff - som ni naturigvis kommer att få titta närmre på senare
 
Minst ett par prickiga benvärmare kommer att få flytta in i alla fall hos mig, och jag råder oss allihop att behålla värdigheten november ut i stjärnspräckliga spiror à la Calzedonia
 
Happy Saturday, chiquitas.
 
Ciao!
 

"Frinally!"

Mina skimrande slip-ins är en riktig komplimangmagnet.

Buketten från förra helgens Oktoberfest är fortfarande lika tjusig. Tack, T!
 
Triss i paket och påsar, samt en inredningskatalog som jag bör läsa efter att jag låst in kreditkortet och svalt nyckeln.
 
FANCY FRIDAY. Efter en dag av hårt arbete på åkern är jag way redo att lämna stress och press i min röda ormskinnsportfölj och placera mina Essie-lackade fossingar i högläge. Jag tänker låta DETTA puttra på spisen samtidigt som jag öppnar en beyond trevlig paket-skörd och beundrar världens kanske mest ultimata high street-kap. Det är vitt, det är silkigt och det får mig att känna mig lika redo för en dag bland söta skott och gröna groddar på någon hipp slottsträdgård som ivrigt skuttande upp och ned utanför ett krogrep någonstans i hopp om att vakten ska se mig. 
 
Kort och gott; it's versatile. Och det är ungefär så mycket som behövdes för att locka mig att ta med en framtida garderobsfavorit hem idag. Men mer om mina fynd senare!
 
Vad som ligger i de andra paketen? Girls, ni vet att jag aldrig skulle hålla er på linan med flit.
 
Eller - jo, såklart jag skulle. So sue me. 
 
Stay tuned för att se vilka livsnödvändiga skönhetsattiraljer jag adderat till min samling medelst nätshopping. 
 
Ciao!
RSS 2.0