OHYESOHYES

CRUISE COLLECTION REVISITED

Publicerad 2013-02-05 09:03:00 i HOTNEWS,

 
WINTERTIMING. Om jag omsorgsfullt hade präntat ned mina tankar för att ni skulle ha någonting att ägna era mellandagar åt, även i december, hade ovanstående bilder som genom ett virtuellt trollslag seglat hela vägen från Kap Verde ut till de stugor, höghus och kojor i vilka ni huserar. Men det gjorde jag ju inte, så ni var med andra ord lyckligt ovetande om att jag - medan ni förgäves spetsade er varma choklad med starkare vätskor för att glömma kylan - solade spirorna på en vindig Ihla do Sal. Och det har ju visserligen sina fördelar.
 
Tröja: Zara. Ni ska se ryggen, den är hemskt piffig.
Skärp: Ja, K - jag har snott det och nej, jag ämnar inte lämna tillbaka det heller. Jag antar att ni alla förstår varför mycket, mycket väl.
Shorts: Ett par avklippta jeans, använda till oigenkänlighet. Det är ju helt enkelt så att gällande jeansshorts finns sällan någon annan genväg än att de i stil med riktigt bra skinn bara blir snyggare med åren, och därför inte går att inhandla i perfekt skick. Om man inte är villig att betala halva sin månadslön för ett par signerade typ Victoria Beckham, som ändå faller sönder så fort du tittar på dem. Sådant där är ju helt valfritt.
Skor: Rizzo. Jag älskar dem och vet inte alls vad jag ska göra den dagen de tackar för sig. Köpa nya, kanske.
 
Ciao!

Om

Min profilbild

Mathilda Brådhe

Om hur svårt det blir, ju mer man lär sig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela