OHYESOHYES

Come be my bag-lady

Publicerad 2012-02-25 10:51:00 i ACCESSORIZE,



Som om vi egentligen inte behöver någonting som rymmer mer än ett kreditkort och en valnöt (on a good day). Små väskor är en hyllning till alla optimistiskt lagda människor som bär barbent och pälskappa samtidigt, och inte har med sig ombytesskor trots att de ska gå hela vägen hem mitt i natten. Och precis sådana vill vi ju faktiskt vara allihopa eftersom dessa hippa personer inte sällan är helt smashing, för att inte tala om välklädda.

Så. Medan vi funderar på vilket par av våra högsta wedges vi tar på oss ikväll, och lovar oss själva att dansa till långt efter midnatt och ha fasligt roligt hela tiden (trots att vi fryser som attan) - låt oss prata väskor. Små väskor in perticular. Stora pluspoäng för om de också har dragsko. See by Chloe gör det, Missoni gör det, och Meredith Wendel gör det way bra.

Vad gäller Lanvin's Den Lilla Sjöjungfrun-inspirerade darling saknar den möjligen snörning men väger upp sin short-coming genom att, ni vet... Se ut som en smaragdgrön snäcka.

Klock-wise från Lanvins snäcka: Fransprytt från Meredith Wendel, See by Chloes korallröda bad boy, plommon-brunt med inslag av fuchsia (mais oui, färgen är très obestämbar) från Newbark och chica Missoni-ränder (en personlig favorit).

Ciao!

Kommentarer

Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Publicerad 2012-02-25 18:30:22

snyggt! :D



- ja visst är silverjeansen fina! :O vill ha dem!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda Brådhe

Om hur svårt det blir, ju mer man lär sig.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela